New PDF release: 99 businessmodellen (Best practice) (Dutch Edition)

By Tom Willem den Hoed

ISBN-10: 9087538103

ISBN-13: 9789087538101

Dit boek BUSINESSmodellen beschrijft (internationaal relevante) modellen voor bedrijfskundige examine. Aan de hand van een bedrijfskundige examine krijgen we een concreet inzicht in en gevoel voor de bedrijfssituatie. Wat zijn de drijvende krachten achter de enterprise, wat zijn de voor- en nadelen van de organisatiestructuur en -cultuur, welke belangen hebben onze stakeholders en welke invloed heeft de omgeving op onze organisatie?

Enkele voorbeelden van modellen die in dit boek terug te vinden zijn: Balanced Scorecard, Vijfkrachtenmodel, BCG-matrix, Blauwe Oceaan Strategie, Kleurenmodel, Lean en de Ambitie-Realisatiematrix. Voor een compleet overzicht zie de inhoudsopgave.

Dit boek is geschreven om managers, adviseurs en bedrijfskunde studenten die informatie te bieden die nodig is om de bedrijfssituatie op een zinvolle en diepgaande wijze te kunnen onderzoeken. Het boek stimuleert chicken ook om hun businessgevoel en intuïtie aan te spreken en niet te aarzelen om een meerzijdige diagnose te stellen. Immers, een probleem heeft meestal meerdere oorzaken en daarmee zijn er ook meerdere keuzemogelijkheden om een probleem aan te pakken.

Show description

Read or Download 99 businessmodellen (Best practice) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Macaber complot (The Bodyfarm Mysteries Book 2) (Dutch PDF

Forensisch antropoloog invoice Brockton, werkzaam op het onderzoeksinstituut de Bodyfarm, wordt vanwege zijn services gevraagd om te assisteren bij een vreemde moordzaak. Een guy in vrouwenkleding is doodgeslagen en opgehangen aan een growth. Stap voor stap gaat Brockton na hoe en wanneer de moord heft plaatsgevonden.

New PDF release: Op pad met mijn talenten (Dutch Edition)

‘Je bent op je most sensible als je dat doet wat je van nature het beste doet! ’Focussen op je talenten en sterke punten geeft een veel grotere kans op een positieve ontwikkeling van mensen, groups en organisaties dan werken aan je tekortkomingen en zwakke punten. Een laag cijfer, een tegenvallend resultaat of een slechte beoordeling krijgt meteen onze aandacht, maar wat hebben we daar eigenlijk aan?

Virginie Despentes,Alice Teekman's Het leven van Vernon (Dutch Edition) PDF

Na het faillissement van zijn platenzaak houdt de uitgerangeerde vijftiger Vernon zich schuil in een verlaten gebouw in Parijs. Hij is ziek, uitgeput en gaat gebukt onder hallucinaties. De enige mensen met wie hij touch heeft hebben internet als hij op straat leren leven. Zijn vroegere vrienden en bekenden zoeken hem omdat ze azen op de roemruchte videobanden die hij in zijn bezit heeft: het testomony van rockster Alex Bleach.

Additional info for 99 businessmodellen (Best practice) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

99 businessmodellen (Best practice) (Dutch Edition) by Tom Willem den Hoed


by Michael
4.2

Rated 4.09 of 5 – based on 17 votes