Get Alles verandert (Dutch Edition) PDF

By Kristien Hemmerechts,Ad van den Kieboom

ISBN-10: 9044534246

ISBN-13: 9789044534245

ISBN-10: 9079390267

ISBN-13: 9789079390267

Iris Verdonck kan met trots terugblikken op een rijke carrière en een onstuimig liefdesleven. Alles, of bijna alles, in haar leven lijkt gesmeerd te lopen, tot op een fatale dag een mooie, raadselachtige studente haar het hoofd op hol brengt. In roekeloze overgave gooit ze haar principes overboord. De gevolgen zijn nauwelijks te overzien, en Iris dreigt alles te verliezen waar ze jaren voor gevochten heeft.
Alles verandert is een roman die rolpatronen fileert en de moraal ter discussie stelt.

Show description

Read or Download Alles verandert (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Macaber complot (The Bodyfarm Mysteries Book 2) (Dutch by Jefferson Bass,Joost van der Meer,William Oostendorp PDF

Forensisch antropoloog invoice Brockton, werkzaam op het onderzoeksinstituut de Bodyfarm, wordt vanwege zijn services gevraagd om te assisteren bij een vreemde moordzaak. Een guy in vrouwenkleding is doodgeslagen en opgehangen aan een increase. Stap voor stap gaat Brockton na hoe en wanneer de moord heft plaatsgevonden.

Download e-book for kindle: Op pad met mijn talenten (Dutch Edition) by Paul 't Mannetje,Marcel Westervoorde

‘Je bent op je most sensible als je dat doet wat je van nature het beste doet! ’Focussen op je talenten en sterke punten geeft een veel grotere kans op een positieve ontwikkeling van mensen, groups en organisaties dan werken aan je tekortkomingen en zwakke punten. Een laag cijfer, een tegenvallend resultaat of een slechte beoordeling krijgt meteen onze aandacht, maar wat hebben we daar eigenlijk aan?

Download e-book for iPad: Het leven van Vernon (Dutch Edition) by Virginie Despentes,Alice Teekman

Na het faillissement van zijn platenzaak houdt de uitgerangeerde vijftiger Vernon zich schuil in een verlaten gebouw in Parijs. Hij is ziek, uitgeput en gaat gebukt onder hallucinaties. De enige mensen met wie hij touch heeft hebben internet als hij op straat leren leven. Zijn vroegere vrienden en bekenden zoeken hem omdat ze azen op de roemruchte videobanden die hij in zijn bezit heeft: het testomony van rockster Alex Bleach.

Extra info for Alles verandert (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alles verandert (Dutch Edition) by Kristien Hemmerechts,Ad van den Kieboom


by Donald
4.0

Rated 4.47 of 5 – based on 48 votes