Download PDF by Chimamanda Ngozi Adichie,Hien Montijn: Amerikanah (Dutch Edition)

By Chimamanda Ngozi Adichie,Hien Montijn

ISBN-10: 9023489500

ISBN-13: 9789023489504

Ifemelu en Obinze zijn hevig verliefd op elkaar. Hun geluk wordt wreed verstoord wanneer zij hun land Nigeria wegens de militaire dictatuur moeten verlaten. De mooie, zelfverzekerde Ifemelu gaat in Amerika studeren. Ze ontmoet daar nieuwe mensen, knoopt vriendschappen aan, maar krijgt ook te maken met vernederingen en tegenslag. Obinze besluit naar Londen te gaan en komt terecht in de illegaliteit, een leven waarop zijn burgerlijke opvoeding hem niet heeft voorbereid. Hij keert jaren later terug naar Nigeria, waar intussen een democratisch bewind heerst. Ifemelu keert eveneens terug naar haar vaderland, dat internet zozeer veranderd is als zij. Wanneer hun liefde opnieuw opbloeit, worden Ifemelu en Obinze geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun leven.

Show description

Read or Download Amerikanah (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Macaber complot (The Bodyfarm Mysteries Book 2) (Dutch - download pdf or read online

Forensisch antropoloog invoice Brockton, werkzaam op het onderzoeksinstituut de Bodyfarm, wordt vanwege zijn services gevraagd om te assisteren bij een vreemde moordzaak. Een guy in vrouwenkleding is doodgeslagen en opgehangen aan een growth. Stap voor stap gaat Brockton na hoe en wanneer de moord heft plaatsgevonden.

Download e-book for kindle: Op pad met mijn talenten (Dutch Edition) by Paul 't Mannetje,Marcel Westervoorde

‘Je bent op je top als je dat doet wat je van nature het beste doet! ’Focussen op je talenten en sterke punten geeft een veel grotere kans op een positieve ontwikkeling van mensen, groups en organisaties dan werken aan je tekortkomingen en zwakke punten. Een laag cijfer, een tegenvallend resultaat of een slechte beoordeling krijgt meteen onze aandacht, maar wat hebben we daar eigenlijk aan?

Read e-book online Het leven van Vernon (Dutch Edition) PDF

Na het faillissement van zijn platenzaak houdt de uitgerangeerde vijftiger Vernon zich schuil in een verlaten gebouw in Parijs. Hij is ziek, uitgeput en gaat gebukt onder hallucinaties. De enige mensen met wie hij touch heeft hebben web als hij op straat leren leven. Zijn vroegere vrienden en bekenden zoeken hem omdat ze azen op de roemruchte videobanden die hij in zijn bezit heeft: het testomony van rockster Alex Bleach.

Extra resources for Amerikanah (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Amerikanah (Dutch Edition) by Chimamanda Ngozi Adichie,Hien Montijn


by Brian
4.0

Rated 4.98 of 5 – based on 27 votes